Referenser

"ID Design och Pernilla Ström tog fram två inredningsförslag till våra fönsterlösa hotellrum. Vi tyckte förslagen var jättebra och valde därför att ha samma inredning i alla våra rum. Hela sammansättningen av materialet, tygerna och detaljerna i rummen passade så bra ihop.

Pernilla är väldigt lätt att jobba med och hon lade mycket tid och hela sin själ i arbetet och det uppskattade vi verkligen. På en skala från 1 – 5 ger jag en klar 5:a och jag rekommenderar dem till andra som är i behov av hjälp med inredning". 

Amir Chobak, Hotel Point

 

"Björnrike fjällviste BRF äger 22 andelsfastigheter i Björnrike i Härjedalen. Uppdraget att göra ett förslag till en helt ny inredning - möbler, belysning, textilier, mattor, bord, stolar, sängar, prydnadssaker etcetera gavs till Pernilla Ström. Uppdraget innebar att göra ett detaljerat förslag och föreslå produkter inom vissa ekonomiska ramar. Pernilla återkom med ett mycket träffsäkert förslag som vi omedelbart gillade och som vi efter att ha inrett ett "provhus" kom att besluta om. Vi vill därför framföra vårt tack till Pernilla och vi rekommenderar henne gärna för liknande uppdrag. Hon har en fin känsla för stilar, färger, former, harmonier och material och hon är mycket lättsam att samarbeta med "

Hans Östlund, Ordförande Björnrike fjällviste

"2012 gav vårt företag Pernila Ström ett uppdrag då vi planerade en makeupstudio för att kunna bedriva kursverksamhet i hudvård och kosmetik. Pernilla skissade upp förslag som sen blev till ritning. Vi fick också hjälp med möblering, färgsättning och ljussättning. Resultatet blev elegant, funktionellt och stämde mycket väl med vår företagsprofil och har fått många positiva kommentarer. Det har känts professionellt att bjuda in till kurskvällar i den fina lokalen."

Agneta Larsson, AU Larsson Trading AB